Börjes barnbarn

föralltid

Cirkus och helikopter

Idag blev det avslutning för lillebror på simskolan. Hela familjen som befann sig hemma i huset skulle åka med inklusive katten uppenbarligen. Rena rama cirkusen. I love it. Vi hann inte gå många meter från huset förrän vi hörde katten jama på oss. Hon hakade på bort till busshållsplatsen, och det var där hon mötte upp oss när vi kom hem. (klicka för större bild)

Lillebror fick sin pilkrans för att han hade tagit kandidaten/guldmärket. Duktiga kille. De visade upp lite simning och sen fick de leka fritt. Ungen hoppade från femman. Galen! Haha. När simskolan var slut gick vi upp till stan och köpte glass hos den snälla glassgubben. Haha. Han tjänade en rejäl hacka på vår familj.

Lite chill i lägenheten. Framåt kvällen hade vi blivit bjudna till grillning hos sambons far. Tog bussen bort dit och hade det trevligt. Precis innan vi skulle åka fick jag reda på att det ingick helikopterflygning! Ehh? Say what?!! Haha. Sambons far hade köpte en sån här modellflygs helikopter som vi provade.

Älsklingen och jag promenerade hemåt. Småpratade lite om livet och fortsatte samtalet en bra stund i sängen. Mysigt mysigt. Och nödvändigt. Nu blir det däremot CSI i sängen och sen sova. För imorgon smäller det. Då blir det inte en lugn stund över på dagen =P

Kommentarer


Kommentera inlägget här: