Börjes barnbarn

föralltid

till Anonym

Jag har ju misstänkt att du borde vara någon som jag vet vem det är, men kan inte komma på vem eller varför någon jag känner skulle vilja skriva en sån kommentar. Fick jag kommentaren för att jag har varit dum så skulle jag vilja veta vad jag har gjort för dumt.

----------------------------------------------------------------------

Postat av:
Hur kan du som är så tjock få undervisa barn i dans??
2010-03-06 @ 18:35:30

Det hela började med att en nära bekant till mig blev tillfrågad om han kände någon som tyckte om barn och dans. Han kom då att tänka på mig, eftersom jag både gillar barn och dans (dansade själv jazz och street förut) Därefter fick jag ett telefonsamtal och blev kallad till en intervju. Följt av att jag fick börja som assistent till en instruktör på Funky Kidz på ett gym i stan.

Efter 4 terminer som assistent blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att bli instruktör, och jag blev iväg skickad på utbildning. Utbildning sker av någon från Funky Kidz produktionen. Under utbildning genomför vi ett test där en från produktionen ger oss rött, gult eller grönt. Får vi rött får vi inte vara instruktörer. Gult, så får man testa om. Och får man grönt så får man börja instruera. Jag fick grönt och började instruera 4-5 åringarna. Inom 6 månader från utbildning ska man dessutom skicka filma sig själv och skicka in till Funky Kidz produktionen för licensiering. Den väntar jag spänt på fortfarande.

På den vägen är det.

Några följdfrågor?

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Hade du inte varit så dum mot mig hade du sluppit elaka kommentarer! Tänk på det du, du vet nog vem jag är!

    2010-03-07 | 00:07:04
  • Anonym säger:

    Äsch jag känner inte dig jag är bara en elak fjant som är avundsjuk på ditt liv och jag ber om ursäkt! Ska aldrig besvära dig igen! Förresten är du inte tjock, men jag är!!

    2010-03-07 | 01:15:39
  • Bim HD säger:

    Hahaha... alltså - patetiskt??? tihi... i eländet KAN jag INTE sluta skratta alltså, hahaha...

    Orka???

    Hm... och vad har storlek med Punky Kidz att göra, om man får fråga? Träning i vilken form som helst? ehhh... vet många lite större som är toppentränade och perfekta som tränare... medan spinkiga typer kan vara urusla :P Storleken har ingen betydelse, har inte och kommer aldrig att få, lovar...

    Må så grankott...

    2010-03-07 | 11:30:57
    Bloggadress: http://sjoebacka.se/wordpress/

Kommentera inlägget här: