Börjes barnbarn

föralltid

KAU

Då var sista året påbörjat. Sista kursen också. Närsta termin är det examensarbete. Tiden går fort. Otroligt fort. Måndag och tisdag var jag till universitetet på "innedagar". Nu ska jag läsa sv/ma. Lärararna verkade riktigt bra. Och något som är riktigt bra är att de har "gjort om" hela kursen för vår skull, så att den ska bli mer riktad till fritidsverksamheten istället för förskola. Helt suveränt!

Det blev långa dagar. På måndagen kom jag inte hem förrän strax före 19. Då blev det käk på en gång, en film och direkt i säng. Tisdag blev det upp tidigt. Alldeles för tidigt. När vi hade första rasten trodde, önskade och kändes det som att det var lunch. Men fort gick det ändå. Mycket praktiskt har vi fått göra. Sånt vi faktiskt kan använda och göra med barnen i verksamheten.

Imorse gick jag också upp ganska tidigt. Skulle åka till badet och göra lite styrelsejobb. Har definitivt inte ägnat det en tanke under hela sommaren, men nu är det dags igen. Försöka gå ordning och framförallt koll på läget. Efter det tog jag mig hemåt och tänkte fortsätta lite hemma + fixa lite skoljobb och sådär. Men icke. Internet fungerade inte = arg Emma. Jag ventilerade ilskan genom flytta omkring på möblerna här hemma. Ville egentligen iväg och träna, men har inte kännt mig helt kry idag =/ Senare fick jag hjälp av pappa att hämta grejer i lägenheten. Snart är den såld......

Nu blir det sängen. Hoppas att både jag själv och internet är lite piggare imorgon. Godnatt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: