Börjes barnbarn

föralltid

Shopping

Här kommer skorna. 200 kronor. Ett par skor i min prisklass. I like.
Igår fick jag min mobilfodralskorthållare =P Det blev en lila och mobilen fick precis plats på höjden. Behöver inte vara orolig över att den ska trilla ut iaf. Har inte använt den så mycket än, men än så länge är jag nöjd.
 
Jag har också beställt två t-shirts och en väska från dansskolan =D Det dröjer ju lite innan de grejerna kommer eftersom de ska på tryck. Och sen jag ju få lite och har köpt lite klubbkläder från simföreningen.
 
Och sen... =P Fick jag ett paket idag med två vanliga t-shirts och ett par mysträningsbyxor. Hittade till en sida för ett tag sen där de hade Fruit of the loom! Jag älskade deras hoodies. Bröderna hade några som jag fick ärva, och de tröjorna gick jag runt i hela tiden. Så där kommer jag nog beställa mer ifrån. T-shirtsen kostar bara 50 spänn styck. Då kan jag lugnt klippa i dem. Ogillar när det sitter åt i halsen, så jag klipper till båtringning på dem. Mycket skönare. Speciellt till att träna, framförallt dansa i. Stora storlekar fanns det också. Ska ta en runda på stan snart också och köpa lite nya underkläder. Tog en kort vända när jag hade vägarna förbi. Bh 99 kr på Kappahl, men deras utbud var inte riktigt som jag mindes. Så det blev inget köpt då. Jag ska nog göra ett nytt försök iaf.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: