Börjes barnbarn

föralltid

Dansförställning - Stinas Dagbok

Veckan efter Luciadoppet blev det bara dans i mitt huvud. Extra danspass under veckan. Tre danser som inte satt riktigt, så det blev en del träning hemma också. Och så leta kläder på det. Den här avslutningen hette "Stinas Dagbok", och alla danser hade något med Stinas liv att göra, och presenterades som ett utdrag ur dagboken. Riktigt coolt!
 
Discon - vad jag vill blir när jag blir stor/filmstjärnor
Ragga - när stina gjorde lumpen/militärer
Show - resa till USA/Janet konsert
Ragga - alla hjärtans dag
Street - yrke/sotare
Show - döden/Narnia
 
Överlag gick det riktigt bra på danserna. Några små missar, men som helhet satt det mesta. Även de tre som inte kändes så bra under veckan. Det som gick mindre bra var att under sista numret på första akten, så lossnade/pajade någon spärr till sprinklersystemet, och det bara öste ner vatten på oss som skulle dansa det numret. Precis när vi gick in till musiken. Men vi körde på. Dansade igenom hela dansen. Halt som tusan blev det, men vi dansade på så gott det gick.
 
Sen blev det lite kaos. Anna & Sandra ringde runt hit och dit för att försöka få någon hjälp och ordning på röran. Det började ryktas om att om att vi skulle få ställa in =/ Inte så konstigt med tanke på att det bokstavligt talat hällregnade på scenen. De flesta av oss dansare deppade ihop lite då förstås. Men till slut så. De skulle komma dit med en vattendammsugare. Som tur var så kom det inget vatten ute i salongen, så vi kunde skjuta på andra akten, och köra den andra föreställningen som vanligt.
 
Trots missödet med regn inomhus så är dansföreställningen en av de bästa dagarna som finns <3
ÄLSKA DANS!
 
Snodde en bild från en danskompis på vår slutposé i militär-dansen.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: