Börjes barnbarn

föralltid

Och vinnaren?

Insidalår. Grattis. Det var iofs länge sen, om ens nånsin, som jag haft träningsvärk på insidan av låret. Fram och bak har ju hänt förut flera gånger. Axlarna börjar smyga sig på också.
 
"Smärtan framträder tydligast cirka 48 timmar efter utförd aktivitet och avtar sedan därefter, men kan hålla i sig i ca en vecka." Gosch. En hel jävla vecka vill jag inte ha ont. Men det tror jag inte. Än så länge har det varit helt ok. Misstänker dock att det kan bli en spännande fredagkväll. 
 
Käkade lunch hemma innan jag åkte ner till badhuset och träffade chefen. Som numera är "min" chef. Eller kontaktperson är väl snarare ett bätte ord. Han var det förut till kollegan, och jag har egentligen varit utan. Ingen som haft den posten i styrelsen. Men nu fick jag reda på att han blir min kontaktperson istället och kollegan får en ny. Känns riktigt bra. Skönt att äntligen få en fast person som jag kan bolla med när jag behöver en spark i baken. Vi ska ses igen redan nästa torsdag.
 
Tog bussen hem och fastnade sen vid datorn i en konversation med en ledare på fb under hela kvällen. Slängde ihop lite käk mellan tangenttryckningarna. Jisses. Jag vet inte vart det här kommer leda. Behövde sticka iväg på dansen sen, så fortsättning följer...
 
Kom precis hem från dansen. En timme känns väldigt kort efter att ha kört tre timmar igår. Ska fortsätta dansa lite här hemma. Barndanserna ska jag köra igenom en vända eller två innan jag ska sova.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: