Börjes barnbarn

föralltid

Snart semester

Efter Westin igår så fick jag hänga med ut till brorsans hus. Pappa skulle hjälpa till med lite fönster fix. Gjorde inte mig nått. Jag hade ju inte varit där än och sett huset. Sen i säng blev det iaf.
 
Och alldeles för tidigt behövde jag gå upp imorse. Ledarna skulle låna lite lekprylar av mig till deras "tema". Men väl värt att gå upp tidigt när inspirationen flödar hos ledarna.
 
I övrigt rullade det på som aldrig förr. Näst sista dagen. En liten del av mig vill inte gå på semester. Mailen och telefonsamtalen började hagla in så snart jag mailat ut om uppstarten till hösten. Misstänker att min inkorg kommer vara smockfull efter semestern.
 
Anyway. Lyckades pricka in Simon när jag gick ut från jobbet. Drog till Ica Maxi och köpte snöre till morgondagens tillverkning av kransar. Tog mat på LaBella. Hem och chilla. Iväg till combaten. Jävligt svettigt. Måste verkligen uppdatera min träningsgardrob. Och på tal om det..... Borde fan tvättat idag! Vet inte om jag har några träningskläder till imorgon annars. Hade tänkt köra pump. Får väl försöka damma fram något.
 
Efter träningen slängde jag ihop en tacogratäng. Åt till en film och jordgubbar till efterrätt. Nu är det definitivt dags för sängen. Ska hinna fixa de där kransarna på morgonen. Sommar Simskolan har avslutning.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: