Börjes barnbarn

föralltid

Augusti

1/8 Började med ett besök hos tandläkaren och gick direkt därifrån till ett möte med chefen. Bara några dagar innan hade jag skickat ett mail med min uppsägning. Tankarna snurrade runt många var innan jag landade med det tuffa beslutet att sluta i föreningen. Mitt andra hem under 20 års tid. Augusti blev min sista månad och jag har jobbat några dagar för att lämna över till Therese. Blandade känslor över hur det kommer kännas utan föreningen.
 
4/8 Blodgivning följt av en loppisturné i Kristinehamn med mamma och pappa. Blodgivningen gick ju sisådär. Sen tidigare är det bestämt att de ska sticka mig i höger arm eftersom vänster inte ville släppa ifrån sig blod. Nu ville inte höger heller. Så det blev massa gröpande i min arm med den "lilla" nålen innan de gav upp, och jag får ta ett uppehåll från blodgivningen.
 
 
5/8 besök på Julita gård med mamma, pappa och Matte & co. Härlig chill dag med Pettson & Findus. På hemvägen tog jag, mamma och pappa ett stopp Vingåkers factoryoutlet. Not my style. Men då var det gjort.
 
 
6/8 häng med de två andra brorsbarnen hemma i Lämås.
 
7/8 kalas för tre av fyra brorsbarn
 
 
8/8 mästerkocken nästa...
 
11-12/8 läger för tävlingsdansarna. Jag höll i en workshop i jazz. Lite pirrigt, men det kändes bra och jag tror de hade kul. Några av dansarna frågade om jag skulle med på kvällsaktiviten. Inget jag hade planerat, men hade inget för mig. Det lät som att de ville ha med mig, så way not. Så värt! Det känns hemma. Dag två på lägret hade jag snyltat in mig på workshopen i hiphop med underbara Anita Ram. Det blev lite dancehall, and I was in heaven. Kvällen avslutade med lite häng med Simon.
 
 
13/8 inledde dagen med trist tvättid, men följde upp med lek & bus med Nettz & Lex <3 På hemvägen tog jag mig en tur ner till Coopforum. Och det är tydligen där det händer. Jag började med att springa på moster Jaana. Long time no see. Skönt att prata med moster en stund. Kort därefter kom norrlänningen. Sen passerade även småbröderna också. Mitt planerade korta besök på Coop, tog typ 2 h istället.
 
 
14/8 överlämningsarbete i form av möte med KSF ledare och BK.
 
15/8 möte med KDC i upphottade dansskolan. Snart startar höstterminen! Skickade även in några jobbansökningar.
 
16/8 resultatet efter några sköna dagar ute i solen på balkongen
 
17/8 kände ett behov av att komma ut. Gav mig ut på jakt efter skog och tog mig en liten nätt promenad på ca 1 h och 40 min. Skönt! Jag och Simon hade lite häng och på kvällen blev det extramöte med KDC styrelsen.
 
 
18/8 osäker på datum, men jag och Simon var i huset en dag och öste igen det där jäkla hålet som vi har haft i trädgården. Skönt med lite kroppsarbete, men känslomässigt jobbigt. Men han är ju som vanlig bäst och får mig att må bra <3
 
20/8 började dagen med ett besök på Vulkanmarken med mamma, Lina, Viggo och Sigge. Bra häng. Köpte två väskor och en jävla massa marknadsgodis. När vi chillade i lekparken plingade det till i telefon och det slog mig... simskolan hade uppstart... och där satt jag på en bänk med underbart sällskap... Hade inte ägnat en tanke på simskolan. Ovant. Men fasiken vad skönt!
 
 
På kvällen blev det fest hos och för Keckle som fyllt 30 år. Skönt häng med de bästa. Jag satte nytt p.b. i vakenhet. Vaken hela natten och somnade först bortåt 14. Sov ca 3 h och var sen vaken igen till 23(?!) Hur det gick till har jag själv ingen aning om.
 
23/8 En realitycheck på mitt föreningsbyte. KSF hade föräldramöte för simskolan, men jag befann mig på ett möte med min nya förening. Vilka kontraster! Spännande.
 
25/8 första dagen med mina egna dansklasser. Två dancekids, en showkids och jazzen. Detta uppföljt med hiphop i house-stil. Lovely! Nu har kroppen vaknat till liv efter en sommar i dvala =)
 
 
27/8 Björn Rosenström på statt. Alltså vilken kväll! Förfest med kusinen & co. Två andra förfester i närheten, så en mix av folk. Bra röj framför scen. Mötte upp fina Nettz, Keckle, Tobbe och även Timo en stund. Bra häng inne på Allstars. Avslutades med Max innan taxin hem. Under kvällen klämdes det även in två fina fyllesamtal. Men det bästa av allt... Jag fick en finfin hatt med mig hem! =D
 
 
29/8 Lunch med Tobbe.
 
30/8 Tömma och rengöra kyl och frys i huset med Simon följt av seriehäng, pizza och gottgott.
 
 
31/8 Min sista dag som anställd i föreningen. Bemanningsenheten ringer och kallar till informationsträff. Dagens höjdpunkt var att få prata med Sofie i tre timmar. Vi hade lite catching up to do, så att säga. Saknad är hon <3
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: