Börjes barnbarn

föralltid

Work work

Tisdagen blev som sagt huset besiktigat. Simon kirrade det. Jag var hurtig och hade bokat tvättid på morgonen. Fortsatte vara lika huslig med lite städ o disk. Bara lite skönt småplock hemma helt enkelt.
 
I torsdags var det dags för introduktionsdag på en skola. Så kul att komma igång igen! Hamnade i en bra klass, där det var flera bekanta ansikten. Simon hämtade mig direkt från jobbet och åkte till mäklaren för att skriva kontrakt. Check på det.
 
Redan på fredagen blev det dags för introduktion på en förskola. Infoträffen är inte förrän nu på onsdag, men tydligen är det så stort behov av vikarier, så de ville skicka ut oss så snabbt som möjligt. Det var kul och intressant att jobba med lite yngre barn. Det blev pärlplattor, memory och leka med riddarborg. Samma avdelning som en gammal klasskompis också btw.
 
Helgen blev chill i soffan med mig själv, serier, rödvin och några nya appar.
 
Idag trillade det in en bokning för eftermiddagen i en förskoleklass. Kul! Ett kort pass på en liten skola. Gosiga barn. Knappa timmen senare kom det in en bokning till för imorgon. Då blir det ett längre pass och stängning. På onsdage är det först infoträff och sen ett pass på fritids på min tidigare VFU skola. Torsdage står tomt än så länge. Och på fredag drar finneklubben på kryssning!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: