Börjes barnbarn

föralltid

Silvervargen

Vargen. Drömtydning och kraftdjur: 

"Du har ett starkt sinne för familj och församling, en intuitiv känsla för social ordning och är mycket tillgiven dina vänner och din familj. Du skulle mycket hellre vilja undvika konfrontationer, men kan vildsint försvara dig och dina närmsta när det behövs. Du är mycket utrrycksfull både verbalt och icke verbalt och kan berätta en historia med en stor portion passion, uppriktighet och livlighet. Du är en naturbegåvning till lärare och delar med dig av kunskap baserad på upplevelser mer än från formell utbildning. Även om du är bekväm med dina närmaste vänner och familj så är du faktiskt ganska blyg i de flesta andra situationer.

Är kunglig, andlig, stark, vänlig, familjär, social, intelligent. Balanserar flexibilitet för att skapa harmoni och ordning i livet. Nya vägar och resor. Frihet att flytta sig mellan världar av insikt och tillgivenhet. Lär oss förmåga att vara orubbliga och ha familjekänsla. Personifierar den fria, vilda och otämjda anden. Vargen guidar oss i att ta hand om våra resurser och balanserar harmoni tillsammans med visdom för att ha kontroll i livet.

Står för unika egenskaper, stolthet och nya tankar. Du bär på många unika kvaliteter. Världen väntar på att få del av dom. Du behöver inte manifestera alla dina idéer men låt dom finnas utan undertrycka dom. Möt dina medmänniskor med den stolthet du förtjänar!"

Hämtat från: http://nouw.com/miiiobonath/kraftdjur-vargdromtydning-varg-19285700

Kommentarer


Kommentera inlägget här: