Börjes barnbarn

föralltid

Juni

Och så var vårterminen slut och sommaren här.
 
KDC Show. Det var många tårar denna avslutning. Sista förställningen tillsammans med Sandra. Fina människa <3
 
Jag hade läppstift...
 
På skolan var det dags för sommarens APT/AW på Gastro. God buffé och mitt bord ägde frågesporten. Tackade av pensionärerna. Jag blev också avtackad. För som det ser ut nu, så blir det inget på lilla skolan i höst. Sen blev det skolavslutning och lite vemodigt. Tacksam för tiden jag fick på lilla skolan.
 
Mamma och jag gick på demonstation. Gubbarna drack kaffe och pratade bil under tiden. Bjöd päronen på lunch på O´Learys eftersom pappa fyllde. Sen skulle det mekas bil. Det blev till och med lite bogsering på det.
 
 
 
 
Workshop i jazz i Karlstad =D
 
 
 
 
Midsommarfirande med familjen och vännerna:
 

 
 
 
Veckan efter midsommar var Patrick ledig, så det blev en hel vecka med god mat, serier och mys. Provade mongoliskbuffé första gången. Han fyllde ju även år, så jag bjöd honom på lite middag på Träslottet. Vi tog en liten cykeltur på 45 km med ett stopp vid Baggerud för picknick och ett dopp vid klipporna. Stunder med honom <3
 
 
 
 
 
 
 
 
När jobben hade avslutats kunde jag fortsätta min rensning hemma. Jag går ju in i sånna perioder ibland. Nu med inspiration från KonMari metoden så gav jag mig på sminklådan. Jag tog tyvärr ingen förebild på kaoset som var i lådan. Men men... Det är riktigt skönt att få rensa ut. Få ordning. Mer av det blev det sen i juli.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: