Börjes barnbarn

föralltid

Augusti

Hösten kom. Det var två veckor kvar på jobbet i källaren och jag lyckades avsluta med buller och bång. Inledde augusti med att bli påbackad med jobbcaddyn. En tjusig liten buckla lämnade jag som minne. Mina sista pass blev på helgen och då lyckades jag även välta en matvagn, tack o lov efter att maten serverats.
 
Sen drog nya terminen igång i vanlig ordning med diverse möten. Bland annat VO:t som jag förövrigt blev ordförande för i våras. Tanken var väl fram till sommaren, men ja.. När jag väl var igång så kan jag väl köra hösten också, så får vi se vad det blir sen. Som ordförande kändes det lite mer angeläget att åka med på kickoffen i Stockholm. Alla ska ju gärna vara med. I vanlig ordning är det lite kämpigt att ge sig iväg, men väl där så ger det bränsle till den ideella lågan.
 
Även lektionerna på dansskolan drog igång, och denna terminen med bara en dag i veckan. Ovant. Det blev också bara tre lektioner då ena kursen inte blev av. Istället blev det en lucka och utrymme för lite träningar med tävlingstjejerna. Ovant som sagt, men både behövligt och nödvändigt. Universitet skulle igång i september.
 
Lite extra utstickare i augusti:
* Diggiloo med mamma och pappa
* Lunch och fika på Joans och Espresso house med mamma
* En heldag på favvo stranden vid Skagern
* Träffa Sandra
* Käka kräftor
* Pride med Angelica
* Promenader på Rävåskullen
 
Bilddump...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: