Börjes barnbarn

föralltid

Nya badhuset

"Vill ha badhuset på Nobelområdet. Socialdemokraterna vill riva Katrinedalsskolan och bygga nya badhuset där. De får mothugg av de borgerliga. De vill placera badhuset på Nobelområdet.

Idag diskuteras bara två placeringar seriöst när det gäller var Karlskogas nya badhus ska ligga. Det är att riva Katrinedalsskolan och bygga badhus där, som socialdemokraterna vill, eller att bygga badhuset på Nobelområdet för att få ett samlat område med Nobelhallen, Nobelstadion och vad man väl skulle kunna misstänka i så fall får heta Nobelbadet.

Nu har de borgerliga partierna diskuterat saken och kommit fram till att där finns en stor majoritet för att bygga badhuset på Nobelområdet. Ett samlat idrottscentrum som sätter Karlskoga på kartan och goda möjligheter att bygga ut, bra parkering etc är några av de argument borgarna har för Nobelområdet.

I den strävan har de borgerliga partierna bland annat stöd av Ulrika Knape och Mathz Lindberg, simsportsprofiler som ser Nobelområdet som det enda alternativet för det nya badhuset. De borgerliga ser för övrigt inte Katrinedal som ens en andrahandslösning utan ser området där Strandbadet idag finns som det näst bästa placeringsalternativet."

från kanon.se

HEJA BLÅTT!

Kommentarer

  • SysterYster säger:

    Trodde aldrig jag skulle säga det, men instämmer med dig lillbliXten!

    2008-01-23 | 17:19:07
  • SysterYster säger:

    trodde aldrig jag skulle säga HEJA BLÅTT! alltså :P

    2008-01-24 | 11:51:13
  • Alexandra säger:

    Jaa, hejja blått för den här gången...

    2008-01-24 | 22:18:16

Kommentera inlägget här: