Börjes barnbarn

föralltid

2020

Kategori: Dagbok

Detta annorlunda år. Dags att sammanfatta. Vi börjar med årets...
 
Höjdpunkter:
* Bli sambo med Disa och Patrick
* Oh what a night
* Fira 33 på Joans
* Vännerna
* Midsommar
* Mamma & Pappa
* Körkort och fira Patrick
 
 
 
 
 
Årets ord: bôs
Använtdbart och passar in det mesta. Se nedan för exempel.
 
Övrigt bôs:
* Laga mat med älskling. Vi testade bl.a. egen bearnaisesås.
* Promenader, både själv och med sällskap.
* Testa öl.
* Klarade spelet Paper io2 =D
* Cellprov normalt
* Star Trek
* Alla mot alla med Filip och Fredrik
* Handmaids Tale
* Bäst i test med Babben och David Sundin
* Träna digitalt med Helena och klipp på youtube
 
 
 
Bilar
Det här året blev lite "tema bil". Jag fortsatte övningsköra med Patrick. Pluggade en herrans massa teori till och från. I början på året vaknar vi av att bmw:n är en enda stor eldboll. Peggan kom in i våra liv. En vändpunkt med övningskörningen blev när jag fick prova köra med andra körlärare. I slutet på juni klarade jag körkortet på Patricks födelsedag, så det blev firande dubbelt upp. Jag öppnade stort genom att pendla en månad till Karlstad, turer till inventering och på hösten pendling till Örebro. I december blir jag duktigt påkörd i stora rondellen. Peggis får gå i graven och jag blir ägare till en Hyundai.
 
 
 
 
 
Dansen
Med dansen blev det en vårtermin där vi testade lektioner live, online och utomhus. Syrran hjälpte till att fixa lokal med kort varsel så att vi kunde filma vår föreställning. Jag utbildade mig till tävlingsledare och musikansvarig. Uppgraderade mig till N-domare. Gick som lärling till tävlingsledare i Tidaholm och under hösten skulle jag styra min första, men det blev inställt. Skulle även döma min första tävling som N-domare, men även detta blev inställt. Jag hann iaf med att spela musik på några tävlingar. Höstens termin tog jag lite mer ansvar på dansskolan. Lärde mig mixa musik i allra enklaste form. Denna gång filmade vi avslutningen i salen. I slutet på året gick jag med i VO:t igen.
 
 
 
 
 
Jobb
Under våren blev jag anställd på Manpower och fick lite inventeringar. Ren tepari under detta annorlunda år. I augusti fick jag en månad på Systembolaget och det blev en rolig erfarenhet. På hösten gjorde jag min första gruppintervju och fick anställning på Student Consulting. Mer inventering, en dag som "dörrvakt" på Systembolaget och rundar av året med att få jobba på depån.
 
 
Året i bilder
 
 
 
 
 
 
In memory of
ADAM
AILA
RISTO
 

December

Kategori: Dagbok

Fortsätter hantera corona med humor...
 
 
Dans
Det var dags att avsluta ännu en märklig termin. Corona och en sjukskriven chef. Jag, Ebba och Linnéa riggade "föreställning" i salen. Gosedjurskalas var iaf som vanligt för de små kidsen. I slutet på månaden tackade jag ja till att vara med i VO igen. Möten i Teams.
 
 
Jobb
När dansen var slut så blev det många och långa pass på depån. Så kul med något nytt, kollegor och en vanlig arbetsplats med kollegor med allt vad det innebär. Lärde känna Lisa som jag fick några trevliga arbetspass innan hon sökte nya utmaningar. Fick också beröm av en annan kollega som arbetsledaren hade instämt i. Lönen i januari sen kommer vara trevlig att sätta in på sparkontot. Ka-ching!
 
 
Bil
Med jobb i Örebro blev det en hel del bilåkning och därmed bilfix. Tvätt och luft i däcken. I mitten på december blev jag påkörd i stora rondellen. Obehagligt är bara förnamnet. Hann inte se alls utan reagerar av den rejäla smällen. Krocken var så pass att krockkuddarna längs hela sidan löstes ut. Usch usch och usch. Några dagar senare köpte vi en ny bil. Peggan kommer gå i graven. Fina fina Peggis.
 
 
 
Övrigt, advent, jul och nyår
* Det blev en del jultallrikar med älskling.
* "Alla mot alla" med Filip och Fredrik
* Star Trek
* Lussefika med Nettz
* Hjälpte tomten att införskaffa min julklapp. Värmekudde. Bra grej!
* Unnade mig själv en hårfön
* Årets julkalender "Mirakel" plöjde jag på julaftonskvällen. Riktigt bra tycker jag.
* Under julhelgen delade vi upp oss för att inte vara för många samlade samtidigt. 
* Nyårsafton hemma med älkling. Oxfilé, trattkantarellsås och grönsaker, vin och öl.
 
 
 
 
 
 
 

November

Kategori: Dagbok

 
Dans
Mina uppdrag som tävlingsledare och domare blev tyvärr inställda pga corona. På hemmaplan planerades och anpassades lektionerna och den eventuella avslutningen. Koreograferade det sista och fortsatte med extra städ och kontakt med föräldrar osv.
 
Jobb
Den här månaden blev det flera extrajobb inbokade. Inventering med både Manpower (kga igen och en i Karlstad) och med Student Consulting blev det Arboga. Med SC fick jag även en förfrågan om att jobba på Systembolaget i Hallsberg i huvudsak som dörrvakt =D Kul att vara på glasbanken igen. Det blev att står i dörren till och från, men även att packa upp, fronta och fixa på lagret. I mitten på november fick jag börja på bolagets varudepå i Örebro. Massa kul!
 
Övrigt
* Besök hos värmländska frisören
* Häng och hårfärg hos Simon
* Häng med Nettz
* Promenad på kullen och i Kristinehamn
* Disa upptäcker handfatet
* Älskling och jag börjar smyga igång julmat och fortsätter kolla Star Trek
 
 
 
Corona hanteras med humor...