Börjes barnbarn

föralltid

Juni

Kategori: Dagbok

Och så var vårterminen slut och sommaren här.
 
KDC Show. Det var många tårar denna avslutning. Sista förställningen tillsammans med Sandra. Fina människa <3
 
Jag hade läppstift...
 
På skolan var det dags för sommarens APT/AW på Gastro. God buffé och mitt bord ägde frågesporten. Tackade av pensionärerna. Jag blev också avtackad. För som det ser ut nu, så blir det inget på lilla skolan i höst. Sen blev det skolavslutning och lite vemodigt. Tacksam för tiden jag fick på lilla skolan.
 
Mamma och jag gick på demonstation. Gubbarna drack kaffe och pratade bil under tiden. Bjöd päronen på lunch på O´Learys eftersom pappa fyllde. Sen skulle det mekas bil. Det blev till och med lite bogsering på det.
 
 
 
 
Workshop i jazz i Karlstad =D
 
 
 
 
Midsommarfirande med familjen och vännerna:
 

 
 
 
Veckan efter midsommar var Patrick ledig, så det blev en hel vecka med god mat, serier och mys. Provade mongoliskbuffé första gången. Han fyllde ju även år, så jag bjöd honom på lite middag på Träslottet. Vi tog en liten cykeltur på 45 km med ett stopp vid Baggerud för picknick och ett dopp vid klipporna. Stunder med honom <3
 
 
 
 
 
 
 
 
När jobben hade avslutats kunde jag fortsätta min rensning hemma. Jag går ju in i sånna perioder ibland. Nu med inspiration från KonMari metoden så gav jag mig på sminklådan. Jag tog tyvärr ingen förebild på kaoset som var i lådan. Men men... Det är riktigt skönt att få rensa ut. Få ordning. Mer av det blev det sen i juli.
 

Maj

Kategori: Dagbok

Helt plötsligt är det maj och allt börjar avrundas och avslutas.Jag passade på att avsluta ordentligt och lämnade både föreningen och kommittén. Det var dags. Tufft beslut, men till hösten blir jag anställd på dansskolan. Jag vill fokusera på bara det. Tankarna har snurrat under våren med besked som kommit. Och jag har väl egentligen aldrig haft bara EN sak att fokusera på. Det har alltid varit flera. Massa smått. Här och där. Och mycket ideellt. Det får bli en paus från det ett tag, så att jag inte tappar den gnistan helt. För föreningsmänniska är jag. Utan tvekan. 
 
Maj innebar också:
* Extra timmar på skolan och dansskolan
* Sista lektionerna på dansskolan
* Morsdagslunch och bowling <3
* Bamseloppet
* Drinkar med vänner
* Mitt första domaruppdrag! =D
 
 
 
Jobbet:
 
 
 
 
Dansen:
 
 
 
 
Bowlingen:
 
 
 
 
Övar när jag kan:
 
 
 
 
Gott i glaset efter domaruppdrag eller på utestället med vänner:
 
 
 
 
Han <3
 

April

Kategori: Dagbok

Åkte på Danssportförbundets årsmöte och lyssnade på när självaste Tony Irving stod och pratade. Det var mycket bra saker och tankarna som redan var i spinn fick ytterligare fart. Hade innan det mötet blivit tillfrågad om att sitta i förbundets valberedning(!) Stort. Jag tackade dock nej. Valberedning är inte min grej. Inte nu. Givande möte iaf. Häftigt att få vara med på ett så stort årsmöte. Det var inspirerande, tankeväckande och bekräftande. Härligt och behövligt med tanke på de förändringsvindar som redan tagit fart i mig. I föreningen styrdes upp lite lek på Boda Borg med dansarna. Tacksam för hjälpen där.
 
Påsken innebar festmat med familjen och dessa två <3
 
 
 
På lilla skolan trivs jag finfint. Underbar barn och kollegor. Det är gött att sitta och se hur den egna idén med "Lekburken" ger utdelning i barngruppen. Barnen började leka med nya kompisar och nya lekar. Kul <3 En liten skara kollegor tog oss iväg på en räkmacka AW på Villa Ekeliden. Gott.
 
 
 
Jag behövde en paus efter intensiv start på 2019. Passande nog så var LONDON med Nettz inbokad här i april. Underbart!
 
 
 
 
 
Selfies
 
 

Mars

Kategori: Dagbok

I början på mars döptes Milo. Jag firade min födelsedag med gött käk i gött sällskap på BullsEye. Det finns noll och inga bilder därifrån, men gott och kul var det. Jag styrde upp musiken och programblad till vår egen tävling - KDC open. Åkte på en workshop i slow/freestyle i Tidaholm. I övrigt rullade livet på.
 
 
 
 
 
 
Fun @ work
 
 
 
 
Not so fun @ work
 
 
 
 
Jag dammade av målarböckerna och podden "Adam och kompani"
 
 
 
 
Det var nog också i mars, eller kanske innan, som jag snubblade över KonMari-metoden. Så inspirerad av den metoden så blev det en rensning av kläder och smycken. Blir inga bilder på det här dock.
 

Februari

Kategori: Dagbok

Februari fortsätter med jobb, danslektioner och möten. Men utöver det så hände följande:
 
Träningar med härliga Sugar Crush
 
 
 
 
Stockholm och musikalen GHOST med mammi och syrran <3
 
 
 
 
 
 
Bästishäng och självhäng med mat och dryck. ("Jag är inte ensam, jag är ifred")
 
 
 
 
Vinterns kungliaste nästa-vurpa
 
 
 
 
Kul på jobbet
 
 
 
 
Studiebesök som lastbilschaufför, fortsatt bortskämd med god mat och ostchips.
 

 
 
 
Jag blev 32 år
 
 

Januari

Kategori: Dagbok

Januari börjar som vanligt med möten, workshop och uppstart.
 
* Telefonmöte med DoHH kommittén
* Domarseminarium i Haninge
* Workshop i Västerås med övernattning
* Styrelsemöte med dansföreningen
* Testade Chakra freedom dance
* Kursstart på dansskolan
* Jobb på lilla skolan. Fick förlängt hela vårterminen =)
 
Förutom jobbstart, så hanns det med skojigheter också t.ex. monopol med grabbarna i Långerud.