Börjes barnbarn

föralltid

Mars

Kategori: Dagbok

 


Mars. Va fan. Bilder ovan får sammanfatta.
 
Kalendern var tom. Hjärnan överbelastad.
 
Minns inte så mycket mer. Och bilder från telefonen gav absolut noll. Allt som fanns var ovanstående bilder och resten var på katterna.
 
Dennis fick börja gå ut i koppel. Han sammanfattar det som otroligt läskigt. Masssa läskiga ljud, och det var ytterst sällan han lämnade balkongen. I så fall blev det endast ner på trädäcket.
 
Det blev en lunch i Örebro också. Jag följde med när älskling skulle göra någon uppdatering på sin utbildning, och då passade vi på att käka lunch på ett ställa han blivit tipsad om. Gött var det.
 
 
 

Februari

Kategori: Dagbok

Trettiofem! Firade detta med färga fransarna, thaimassage, lunch/fika med mamma, middag med pappa och sen spel + middag med älskling.
 
 
Alla restriktionerna som funnits för pandemin släpptes det på. En stor utandning. Annars rullade vardagen. Vi fixade ett förråd och gjorde med plats för hemmakontor nu när älskling blivit företagare. Mycket företagsbabbel var det under denna månad. Det hanns även med en träff med Rebecka och tvillingarna =D 
 
Kissemissorna visade sina olika personligheter. När det låg nysnö kunde jag spåra Disas promenader och se var hon håller hus. Det visade sig att vi har en industrikatt här hemma. Hon söker sig till två olika inhägnade områden. Dennis däremot... Soldyrkare deluxe.
 
 

Januari

Kategori: Dagbok

Nya året öppnade starkt med vetrinär besök för Dennis och naprapat för mig. Dennis fick problem med kisseriet. Satt länge och ofta på lådan men det komma knappt några droppar. Jag rådfrågade via Agrias app och körde en vaken natt med lillkillen och bokade tid sen på morgonen. Det blev specialsand för att lämna kissprov och så specialkost på det. Sen blev han tack o lov återställd. Även jag blev återställd efter naprapatbesöket. Han tyckte att det räckte så för nu och att jag skulle höra av mig om det blir problem igen.
 
I övrigt. Januari. Nytt år. Ny termin. Och det betyder möten, möten och möten. Med VO, med VSDSF, med KDC och så lite domarseminarium. Storstäd av dansskolan och planering av lektioner. Jag hann knappt börja dansterminen innan jag blev sjuk och fick ställa in mer än en veckas lektioner. Skruttig start. Speciellt när jag fick go rutin på maten, men förmodligen var det stressen för hjärnkontoret som bestämde att det var läge att sätta kroppen i viloläge. Jag grubblade på hur jag skulle göra med det där j-la examensarbetet och framtiden med dansen. Fortsättning följer...
 
 
 
Och just det. Jag fick håret fixat hela två gånger i januari. Ena gången av en riktig frisör och andra gången med, ehm, inte fullt lika utbildad frisör =D