Börjes barnbarn

föralltid

Breaking

Kategori: Dagbok

Onsdag 8 okt - Då var det dags för Idrottsfritids igen, med lite flängande fram och tillbaks. Cyklade bort till andra sidan stan för att möta upp barnen. En mellanlandning för att hämta nyckel. 29 st denna gång. Då kom problemet. Ingen buss. Eh? Nått samtal senare så var det löst, men då gällde det att sysselsätta 29 ivriga barn medan vi väntade på bilar som skulle få skjutsa oss i omgångar. Hej o hå. Blev en halvtimme kortare vattenpolo, men vi hann med det mesta ändå. Sen var det bara att åka buss tillbaka med barnen igen. Ett barn hade glömt jacka på bussen så det var bara att styra upp det innan jag cyklade bort till dansen. Och sen cykla hem efter det.
 
På fredagen tog vi en myskväll med god mat och film inför en fartfylld helg.
 
Lördag 11 okt - Workshop på dansen. På förmiddagen hade vi hiphop och streetjazz med Jennifer Lagermyr och efter lunch var det hemligt pass. Alla hade ju tippat på fyspass med Sandra, men hon hade lovat dyrt och heligt att det inte var fys. Det var nämligen breaking med Atro Seyedin. När jag fick veta att det var breaking så blev det inget spontan jubel från min sida, men det gick riktigt bra ändå, så jag är riktigt nöjd. Det var mycket roligare än jag trodde. En helt suverän dag! Så jävla kul! <3
 
 
 
På kvällen blev det lite inflyttningsfest hos Conny & Hanna. Kul. Men blev tvärr en kort visit för min del eftersom jag skulle upp tidigt dagen därpå.
 
Söndag 12 okt - Tävlingsdags. Då var det min tur att vara tränare på UGP4 med alla mina två simmare =P Fler fick jag inte med, då det var 100 meters distanser. Alma hoppade in och tog lördagen så jag kunde vara med på workshopen. Det blev en ganska lugn dag eftersom jag som sagt bara hade två. Hann även med en lång lunch med älskling. På kvällen var det showdans och det gick riktigt bra. Den härliga känslan från gårdagen satt kvar, så även om vi fick nya steg så bara flöt det på. Bara glädje.
 
Tisdag 14 okt - Idrottfritids igen, fast med en annan skola. De är betydligt färre och inget krångel med buss. Däremot hittade jag inte deras pärm med alla listor i, men men... Lektion kan man ju ha ändå. Efteråt fick jag beröm av en förälder som tyckte att jag hade bra ordning. Skönt att höra. Sen var jag med en lite stund på Luciadoppsmötet.
 
Nu sitter jag i soffan och är lite smått omotiverad till det mesta just nu. Planen var att jobba igår, men jag var trött. Som alltid på onsdagar. Det går inte att ha onsdagen som sista dag. Och det vet jag ju. Tänkte därför jobba idag så jag hinner med det jag hade tänkt innan helgen. Men nej. Går inte. Gör om, gör rätt. På dansen igår tappade jag humöret mer vad jag gjort någon gång förut. Min kropp inte var med mig. Snarare ett jävla hinder. Och det underlättade inte med gnäll från vissa andra i salen. Eftersom jag ändå inte kom mig för att göra något vettigt så kunde jag ju lika gärna uppdatera lite här.
 
När älskling kommer hem ska vi ut och kratta direkt, när han ändå hade energin uppe. Städ-vecka nu. Jag var faktiskt ute redan i måndags och krattade en hel del. Duktigt av mig. Jag kan ju inte vara med på lördagen när det är stora städdagen. 

Blackrock

Kategori: Dagbok

Under helgen blev det drag på jobbet och chill på hemmaplan. På fredagen blev det adminstrativt på jobbet, framförallt fix o trix med annonssälj. Direkt till dansen. Är inte helt van vid att jag även har dans på fredagar numera. Modernt. Väldigt roligt med tekniken och ny stil. Känslan är väl sådär. Förstår liksom hur det ska se ut, men vette fan om det verkligen ser så bra ut när jag själv gör stegen. På kvällen blev det chill med How I met your mother med älskling.
 
Lördagen blev det fullt ös på jobbet. Linor som krånglade. Ett barn fick ont i magen. Musik började spelas i ena bassängen. Och varför inte klämma till med en spya i bassängen också. Eh jahopp? Vad gör vi nu? Aldrig varit med om det själv. Bara hört. Så jag fick ringa och rådfråga, så löste det sig ändå ganska smidigt. Men det blir ju ett litet avbrott liksom. När verksamheten var slut stannade jag kvar i badet och gjorde mig i ordning där för att möta upp älskling på Red Brick. Vi hade bokat bord för lite käk. Äntligen skulle jag få testa detta fantatiska "Black rock grill", där man grillar köttet själv vid bordet på heta lavastenar. Som uppstart på kvällen fick vi vänta på menyn i ca 20 min. Då sa vi till. Tjejen som hade satt hos till bords verkade lite lätt stressad/förvirrad. Den nya tjejen var generös värre och bjussade på vinflaskan. Man tackar =) Det var knappast någon avslappnad måltid när man fick sitta och hålla koll på köttet samtidigt som man skulle äta. När man väl fick in snitsen så gick det väl bättre och så var det ju suveränt gott, vilket vägde upp det hela. Vi fortsatte kvällen hemma i soffan en stund med lite mer HIMYM.
 
På söndagen var det inte fullt lika mycket action på jobbet. Så jag hann med att fokusera på de vanliga uppgifterna. Fick hoppa in som reserv på en grupp, men det var bara kul att ha lite nya simmare. Med simidrottskolan körde vi polo, och det var riktigt kul. Väldigt roligt grupp att jobba med. Cyklade upp till dansen när jobbet var slut. Förra söndagen var det inställt, så jag hade glömt bort några steg, men det gick relativt bra ändå. Vi började på den andra dansen och hade mest fokus på den ändå så.
 
Idag blev det segt att komma upp. Satte uppe kanske lite för länge igår. Trampade iväg till jobbet. Svarade på lite mail och ringde lite samtal innan det var dags för SK möte. Fortsatte med lite adminstrativt innan jag hade min egen grupp. Underbaringar. De som ville fick prova ta kilometermärket. Hela sex stycken gav sig på utmaningen. De andra simmade pass, och landade även de på ca 1000-1400 m. Blir lika glad varje gång när jag ser gänget sitta där på kanten och väntar på att få komma igång med passet. En av tjejerna hade glömt baddräkt, så hon fick åka hem igen. Med tårar i ögonen! Åh. Mina små.

Mysiga höst

Kategori: Dagbok

Wow okej. Dags för en uppdatering på vad som har hänt.
 
Meatadels jobbrelaterat. Jag följde med chefen på ett möte (15 sep) angående nya öppettiderna. Jag fick agera "assistent" eftersom jag har rätt bra koll på föreningens tider. Skapligt nervös var jag innan. Men det gick väl... Okej. Vet inte. Bara. Krångel liksom. Direkt efter hade jag och chefen ett litet möte på kansliet, som för övrigt var färdigrenoverat. Lite konstruktiv kritik fick jag. En spark i röven kan man också kalla det. Behövligt, men till viss del... kanske en gnutta orättvist... Det är överspelat nu, och jag har steppat upp och fått positiv feedback =)
 
Vi hade första Utmanar-tävlingen (21 sep). Jag hade en hel drös med ungar med. Min hjälptränare kunde dock inte dyka upp som utlovat (suck och stön), men underbara Sofie kunde hoppa in som min sidekick. Förra helgen (27-28 sep) hade vi första stora tävlingen för mina yngsta adepter. Totalt 40 simmare från klubben blev det som åkte iväg i en stor buss med mig och tre tränare till. Det var som det ska vara på en tävling. Kul, rörigt, busigt, mysigt, svettigt, varmt osv. På lördagskvällen hade arrangörerna ordnat med poolparty =) Vi åkte hem med flera medaljer, massa personliga rekord, erfarenheter rikare och pokal för bästa klubb =P
 
 
Och så har jag varit på HLR uppdatering (30 sep). Förutom jobb, så var jag självklart iväg och röstade den 14 september. Vi hade lite partaj (19 sep) för Nettz som fyllde år. Blev en bra kväll. Något intressant är dock att jag lyckades "supa bort" en hel bag in box... Alltså inte att jag drack upp hela, utan jag har lyckats dumpa av den någonstans på vägen hem. Troligtvis på en skolgård(!) Jaja. Dagen efter fick jag åka gratis buss. Värt att nämnas faktiskt, eftersom jag sedan jag köpte cykeln har behövt åka buss två gånger, och har fått åka gratis båda gångarna... Skills =P Denna lördag var det tydligen Europeiska trafikveckan, typ.
 
Annars har dagarna bara rullat på. Jobb som sagt. Massa underbar dans <3 Foten har blivit bättre, så snart kan jag vara med fullt ut. Och jag mår bättre rent allmänt, antagligen tack vare maten och rutinerna. Den vackra hösten är här nu. Svalt i luften, värmande sol och vackert ute. Mörka kvällar, så det har blivit många myskvällar med playkanalerna, tända ljus och te eller vin.