Börjes barnbarn

föralltid

Improhög

Kategori:

Januari

Kategori: Dagbok

 
Januari fick en awesome start med ett besök på Loka Brunn med älsklingen och C-G & co. God mat följt av bad och bastu. Underbart.
 
Sen rullade allt på med möten och uppstart. Möten med SK, BKx2, U-grupperna, idrottsfritids och KDC-Sandra.
 
Skolan började 7 januari med två dagar med Alexandra innan hon åkte till Clombia igen. Vi hade även en LABAN-workshop på lördagen med Carina Persson. Allt kom igång direkt, så även metodikuppgifter samt att vi skulle göra vår egen stångskola på baletten. Vi har även börjat med lektioner i Fysisk Teater med John Persson. Superkul! Näst på tur är den så kallade Danspromenaden/SiteSpecifik. Jag ska båda skapa och dansa ett eget solo på en egen plats(!) Det kändes okej först, men nu börjar jag bli redigt nervös.
 
17:e började dansen på KDC. Först ut var experience följd av disco, ragga, hiphop, mina egna små och sen modern. Den här terminen har jag dancekids och showkids. De yngsta har blivit lite färre. En liten mysig grupp med flera nya danser som jag ska lära mig. Showkids har blivit fler och där har jag gjort två egna danser. Får se vilken barnen fastnar för. Experience är som alltid underbart kul, men raggan är ju heeeelt... mysig.. För att använda frökens ord =) Mysig-skön-cool. I like!
 
Simskolan startade upp 23-24 och med jobbet har det blivit ganska många timmar, även om jag inte jobbar halvtid längre. Mycket att fixa med. Och en hel del småtjaffs som bara kräver massa energi, men jag har trots allt hittat lite flow, så det har kännt helt okej ändå. Den här veckan har jag dock varit trött. Precis när jag var påväg hem från skolan ringde Sofie och frågade om jag skulle med till Marieberg för att hänga och shoppa lite. Det var exakt vad som behövdes! Ett break. Jag åkte ner och fixade det viktigaste och sen drog vi iväg. Fick med mig lite strumpor, t-shirts och en urgullig sovtröja med krambjörnarna på. Men framförallt hade jag med mig en go känsla i kroppen hem.
 
Det som är kvar nu i januari är att få ihop den där danspromenaden och planera ett kommande föräldramöte med simskolan. I dagsläget undrar jag vad fasiken jag har gett mig in på... Men det ska väl gå vägen det här med. På lördagen är det middag med BK, så det kommer förhoppningsvis göra mig lugn.Till danspromenaden fick jag en idé på bussen hem förrut, så den ska jag börja jobba med i skolan imorgon.
 
Mailet jag skickade i december fick jag svar på och det är grejer på gång. Från och med den här veckan, men det blir mer detaljer om det en annan gång.
 

December

Kategori: Dagbok

December har helt klart gått i matens tecken. Gastro med SK, Woody´s med syrran, Jarmo och älsklig, kinarestaurang med Nettan i Örebro, julbord på Bofors Hotell med styrelsen, jullunch på skolan och så all julmat hos mamma & pappa såklart.

December är latin och betyder ”månaden-då-allt-händer”.

*KDC show

*Luciadoppet

*Luciafirande på skolan

*Julavslutning på skolan

*Magnus Betnér i Örebro med Nettan

*Ledargala

*Jul

*Fångarna på badet

*Nyårsafton

Det var också i december jag skickade ytterligare ett mail….. Fortsättning följer......December i bilder:

KDC show <3

Disneyprinsessorna och julbaletten

Ledargala


Bästa jullåten!

Brorsbarnen kirrar granen. Viggo & Theo pyntar. Noel provsmakar på pyntet.

Resultatet? Hälften i granen. Hälften under. Som det ska vara.
 
Julhelg med familjen <3
 
Fångarna på badet + tränarmöte

Jag och älskling firade nyår hemma i soffan med pizza, fruktsallad, gigantisk chokladboll och påbörjade Star Wars maraton.


"Always in motion is the future"
 
 

November

Kategori: Dagbok

Jobbat rullade på och det var dags för avslutning med simskolan i slutet på november. Samtidigt började det tränas till Luciadoppet. I år hade jag konstsim + fackelsim + lilla lucian och teamade ihop mig med Nathalie och Elin.

I skolan får jag göra det jag gillar mest. Dansa! <3 Lektioner i balett och jazz. Nu hade vi äntligen kommit igång med metodik också som är precis det jag ville ha. 4 nov var vi till Karlstad på en mediedag och vi fick lyssna på bland annat Martin Schibbye. Starkt! Måste läsa hans bok ”438 dagar”.

16 nov åkte klassen till Stockholm för en vecka fylld med dans. Vi fick se på Mats Eks Svansjön, en visning på Operan, se en klass på Balettakademin, besök på dansmuseet, workshop i hiphop med Daniel Rörström, workshop i jazz med Magnus och vara med på Magnus barndanslektion m.m. En fantastisk vecka. Det lilla minuset var att min plånbok försvann efter ca 2 h i sthlm, och att jag behövde åka hem tidigare och missade en klass på Dans & Cirkus högskolan.

Men jag behövde ju åka hem för att dansa mina egna kurser och ha mina egna barn i dans, så det var inte dåligt det heller. I december var det dags för show, så i slutet på november hade vi ett litet rep för de yngsta dansarna.

24 nov somnade älskade Smulan in <3 Det är fortfarande tomt. Fortfarande kan jag reflexmässigt slänga ett extra öga på hennes favoritplatser för att inse att hon inte finns hos oss längre. 

Oktober

Kategori: Dagbok

Måndag den 5 oktober.

Jag fick vara med på en lektion för att göra ett ”dansprov” och jag kom in =) Det var bara att börja. Så jag hängde på alla lektioner under den veckan för att känna efter lite grann, och sen så bara… Rullade allt på. Kastade rätt in i koreografier inför den stundande höstfesten som gick av stapeln 21 okt. 14 okt hade vi worskhop med fantastiska Håkan Meyer. 23 okt var det workshop med Khosro Adibi.

Jobbet fortsatte jag med som vanligt. Det var möten, klubbkväll, tävling och simskola. Första helgen i oktober åkte jag till Stockholm på konsimkonferens. Det var kul att träffa konstsimsgänget och ett samarbete började äntligen växa fram. På riktigt. Start i vår. Jag avslutade oktober med en intenstivdag. Hade styrt bowling, föräldramöte, breddläger och tema på simskolan. Allt på samma dag.

Utöver skola och jobb så var jag på Al Pitcher´s föreställning ”Nääämen” i Karlstad med älsklingen och så tog vi en date i Örebro dagen efter med käk på O´Learys och bion The Marsian. Hade en lunchdate med Emelie på Joans samt middagsdate med syrran och Jarmo på Woody´s. Det var i oktober jag upptäckte målarböcker för vuxna, och fastnade direkt. 25 oktober kom Nettans & Andreas lilla riskorn Lex till världen.
 
 

September

Kategori: Dagbok

Okej. Det var inte bara min röst som försvann. Tydligen hela jag ifrån bloggen. Jisses vad det har hänt grejer sen sist. Nytt år till och med.

Det får bli en liten resumé per månad som har passerat.

September först ut.

Uppstart såklart. Möten hit. Möten dit. Inga konstigheter egentligen. Jag hade en trevlig date med Rebecka på Mr James för att prata om allt och lite till, men en hel del dans.

12-13 sep åkte styrelse och kommittéer till Selma Spa i Sunne för att jobba. Jag tror jag vågar påstå att det var den bästa träffen. Mycket bra diskussioner. Och framförallt BK. Vilket team!

22 sep var startskottet för en… jag vet inte ens vad jag ska kalla den här hösten som har passerat… Får återkomma, om jag kommer på något ord. Hursomhelst, så var jag, chefen och kollegan på en distriktsträff i Örebro som Simlinjen. Det var på hemvägen som jag och chefen började spåna på lite idéer. Förändringar på gång. Tankarna snurrade som aldrig förr.

En natt skickade jag ett mail.

 


September i bilder:

Min efterlängtade Mega Jam t-shirt!
 
Ny mobil! LG-G3.