Börjes barnbarn

föralltid

27/7 2009

Kategori: DagbokEmma <3 Simon

Bakat

Kategori: Dagbok

Gick upp tidigti morse och bakade =P Tidigt för att vara jag iaf. Gick upp när älsklingen åkte till jobbet. Då gick jag direkt till affären och handlade det jag behövde. Gjorde Apelsintryffel i 50 st små knäckformar. Det var ett jävla pickel att få ner smeten i de små formarna, men det gick. Halvvägs började bli riktigt bra på det faktiskt. Sen gjorde jag en omgång till, fast provade med hallon istället och då hälften av den tidigare omgången. Hoppas det blir bra.

Nu ska jag med bussen in till stan på SMINKRÅDGIVNING. Fy fan vad nice! Fick det i present av sötnosen. Bäst.

Redhead

Kategori: Dagbok

Oj. Det här var en väldigt uppdaterade blogg, med massvis med (fina) bilder. (IRONI).

Den största skillnaden från senaste inlägget är väl att jag har rött hår. Min kära vän photoshopade mig rödhårig och jag tyckte det såg nice ut, så det slutade med att jag köpte en mörkröd färg. Det blev mer klar rött i botten pga utväxten, men det får fan va´. (Bilden är den photoshopade varianten med snygga mig på. Den bjuder jag på som komplement till min annars alldeles för bildfattiga blogg)

Jag och älsklingen har åkt på en tur med mazda. Men det var ett tag sen nu. Har dock inte skrivt något om det. Vi tog sikte på Hargebaden och sen blev det även stopp i Motala och Vadsten. Vid det senare stället spanade vi in kloster lite grann innan det bar iväg hemåt igen. Kan väl nämna att det kom en del regn, lite åska också. När vi var runt milen hemifrån slog det ner i skogen bredvid oss på vägen så det började ringa i öronen på oss. Lite läskigt.

Annars händer det inte så mycket här. Jag sover, slappar och läser faktiskt lite grann. Bra gjort av mig. Vill egentligen läsa mer än vad jag gör, men det är sällan jag kommer igång. Har fått låna två av mina kära vän. Ena är om kosten. Den som jag dessvärre kommit ifrån och slarvat alldeles för mycket mer. En fantastisk bloggvän gav mig dock inspiration, och jag funderar på att vara mer ärlig i bloggen om min kost och träning. För min egen skull givetvis. Vi får se.

Nu ska vi nog käka här och sen försöka få städat lite mer. Haha. Nu blev inlägget sådär mega långt igen eftersom man inte skrivit på ett tag. *Suck* Att jag aldrig lär mig att uppdatera oftare, så det blir kortare inlägg(?)

Last night

Kategori: Dagbok

I två bemärkelser. Senaste natten jobbade jag sista natten =P

Kändes lite, märkligt, att lämna jobbet imorse med vetskapen, eller snarare ovetskapen, om jag kommer tillbaka dit eller inte. Men jäklar vad gott jag sov imorse. Vaknade för typ en timme sen och känner mig utvilad. Underbart. Nu vet jag dock inte vad jag ska göra. Funderade på att haffa mamma till ett bad, men hon var inte hemma. Fick prata med bror en stund iaf, som var hemma i huset. Det blir väl till att göra ingenting idag. Mat behöver jag ha, men jag är inte direkt sugen på att laga mat och pizzerian ligger inte långt härifrån. ILLA!

Bio, bad och fika

Kategori: Dagbok

Här blir det inte mycket skrivet. Måste blir lite skärpning nu igen. Visserligen har det inte hänt så mycket, men då kan man skriva om meningslösa grejer. Det är ju alltid kul att läsa(?)

Jag har varit på bio i Örebro med min älskling. Vi såg Ice Age 3. Jag gillar barnfilmer. Igår åkte jag och älsklingen runt i stan och delade ut post ;-) Idag träffade jag äntligen mina girls en sväng. Blev fika på stan och en promenad ner till sjön. Därefter blev det ett grymt skönt dopp i sjön.

Annars är det jobba natt som gäller nu. Går på tredje natten av fem om en timme. Det går bra än så länge. Känns givetvis lite märkligt att cykla hem och sova när solen precis kommit upp och fåglarna kvittrar som bäst.

Jobba, sova, äta

Kategori: Dagbok

Jobba, sova, äta.

Sådär. Då har jag sammanfattat vad jag har gjort den senaste tiden. Den här veckan har jag jobbat fm med nytt folk och det har gått riktigt bra. Nu har jag ledig helg och nästa vecka är min sista jobbvecka utav de fem veckor jag fick. Då blir det en hel vecka natt. Sen får vi se om det blir så att jag får jobba lite extra. Det kan bli mycket, lite eller inget alls. Det märks.

Voine, voine!

Kategori: Dagbok


Haha
, voine voine!
Nu ska jag dra till vattenhålet med det bästa sällskapet
man kan tänka sig som dotter

Åt helvete med värmen!

Kategori: Dagbok

åt helvete med den här jävla värmen!
så.... nu var det sagt
jag tål verkligen inte den här värmen
alla bara längtar och trånar efter skiten
jag vill spy på den, jag hatar den
svetten rinner för ingenting
och det är inte kul någonstans
när man vid normala temperaturer svettas lätt

hur okvinnligt anses det inte att ha en svettpöl
på ryggen eller enorma lökar under armarna?
det är lite svårt att vilja sätta på sig de där fina
topparna och blusarna då,
dom som man egentligen vill ha
när man vet hur det slutar i den här värmen

irritationen gå på högvarv så här års
im out

(ska söka mig till närmsta vattenhål, hoppa i och stanna där tills värmen försvinner)

Filmcitatet

Kategori: Dagbok

Hade uppe ett filmcitat den 30 maj så ni fick gissa vilken film det handlade om. Jag tittar ju en hel del på film, gamla som nya, men mest gamla måste jag säga. Hursom, så jag funderade lite på om det kanske ska bli ett återkommande inslag i min blogg. Nu har jag käkat jordgubbar med mjölk och tittat på en film med följande klockrena uttryck:

"I´m as happy as tornado in a trailer park"

Då måste man vara riktigt glad =D
Gissa filmen?