Börjes barnbarn

föralltid

Mars & april + början på maj

Kategori: Dagbok

Jahapp... Då var jag framme vid mars. Månaden då covid-19/corona gjorde entré. Ganska snabbt blev vardagen helt annorlunda. Jag buntar ihop mars och till dagens datum för det innebär i princip exakt samma sak just nu - försöka att hålla sig någorlunda vettig i huvudet....
 
På dansen så bommade vid igen dansskolan under en vecka och styrde upp lektioner online i Google Classroom. Vi styrde dance challenge, dansbingo, lektioner utomhus, livelektioner via zoom och nu senast live ihop med Helenas dansskola i USA. Filmkamera och datorn är verktygen just nu. Känslostorm. Nu letar vi en plats att filma vår "show" på. Sen lägger vi den här terminen djupt ner i arkivet.
 
 
 
 
 
Jag har försökt söka lite jobb till sommaren och håller ögonen öppna för något extra att kombinera med dansen. Fått några nej, men det blev ett ja hos Manpower. Räknat lite varor på två coop-butiker. Lite cash och lite terapi. Perfekt.
 
Jag lyckades boka upp lite körlektioner mitt i corona tid. Det innebar att jag fick köra med olika lärare och fick en helt annan feedback än tidigare. Nu är proven bokade!
 
Annars försöker jag tanka energi hos min älskling. Mat, mys och promenad i skogen ute på landet <3 Lite fler ljusglimtar är kalaset för brorsbarnen, häng med Simon och grillning med gänget.
 
 
 
 
 
 
 
För att hantera allt runtomkring så är humorn tacksam. Tack internet.
 
 
 
 
 
 
 
Och.....
Jag klarade spelet!
 
 

Februari

Kategori: Dagbok

Grattis till mig. 33 år. Det här året blev det Joans med gänget <3
 
 
Jag och min kock försökte oss på egengjord bearnaisesås. Laga mat är inte en favorit syssla direkt, men tillsammans med honom <3 Men ibland får även jag feeling, och gjorde flygande jacob. 
 
 
I övrigt så gick jag som lärling som tävlingsledare på tävling i Tidaholm. Kul. Tanken var att köra själv senare under våren med lite stöttning. (Hur det gick med det återkommer vi till i mars...) Och dagen efter tävling är det massage som gäller på min coachade lektion. Det är numera en regel =)
 
 
Februari gick lite i bilarnas tecken. Jag pluggade en del hel körteori. Gav mig fasiken på att få de där gröna. Och en morgon vaknade jag och Patrick av några smällar....
 
 
Det var en gång en bmw. Herregud. Så sjukt. Att vakna av höga smällar och sen se hela bilen i en enda stor eldboll. Skakig var bara förnamnet. Då ringer man pappa och mamma <3
 
Avslutar inlägget med en fin bild som jag fick på födelsedagen <3
 
 

Januari

Kategori: Dagbok

Jag vaknade upp till ny månad och nytt år bredvid Patrick. Chill start. Åkte med honom på en tur i lastbilen. Sen var det dags att kicka igång en ny danstermin. Med nya datorn upptäckte jag den fiffiga fuktionen inbyggd filmkamera. Vilken grej! Jag började filma mina koreografier istället för att anteckna. Jag? Anteckningarnas mästarinna. Ajjemän. It´s true. Filma. Fan vilken bra grej. I mitten på månaden åkte jag på utbilning i sthlm. Denna gång tävlingsledare och musikansvarig. På slutet av månaden var det möte på dansskolan samt städa stället. Sen rullade dansterminen igång.
 
 
Förutom jobbet så var mycket chill. Lyssna ljudbok. Målarbok. En dejt med Sandra.Månadens höjdpunkt var OH WHAT A NIGHT <3