Börjes barnbarn

föralltid

Uppstart

Kategori: Dagbok

Ja precis. Inte så mycket action i bloggen då. I helgen drog allt igång med undantag för mini och vuxen som drar igång nu till helgen. Fullt pådrag, men det rullade på riktigt bra. Satans nervös blev jag. Rädd för att jag skulle ha missat att göra nånting. Allt gick riktigt bra. En liten så kallad "avvikelse" på söndagen. Well. Det får ju inte gå helt perfekt. Va fan. Det känns jävligt bra ändå. Nu är det igång. Mina idéer börjar ta form =)
 
Dansen har också börjat igen. ÄNTLIGEN! Det är bara ren tortyr att ha uppehåll. Började i söndags med show. Disco igår. Ragga idag. Järngänget som dansar det mesta där borta börjar bli lite smått ömma i våra muskler =P Imorgon är det street.
 
Nu har jag också lyckats vara ledig två dagar i rad. Och vad passar man på att göra då? Jo. Jobba lite ;-) Ställde upp som tentavakt idag. Direkt efter det mötte jag Anneli på stan. Strosade runt, snackade och lunchade.
 
På fredag blir det RYDELL & QUICK =D 

Paket!

Kategori: Dagbok

Har fått brev och paket på jobbet.Lycka :-D

Litet monster

Kategori: Dagbok

Jobb igår. Ledig idag. Sotaren skulle komma nånstans mellan 11-13. Vid 10 började jag göra lite rent. Då såg jag honom komma till grannen mittemot, men hon öppnade inte, så han kom över till mig. Tjoho. Men det blev inget gjort. Fläkten var ivägen för en skruv. Lite snopet. Tack och hej, så var det överstökat.

Chillade hemma tills jag tog bussen till stan för att ta en fika på Som Hemma med fina Rebecka. Hem, käk, Bones.

På hemvägen satt detta monster på cykelbanan:Words

Kategori: Dagbok

"words are tiny, beautiful bridges between all our minds so please don't use them to make people feel even more lonely than they already are"

Sovmorgon?

Kategori: Dagbok

Mina fina tabbar fortsätter. Jag trodde att jag hade sovmorgon imorse. Hade totalt glömt bort att jag skulle vara tentavakt idag. Göran ringde och väckte mig. Great. Alltså. Va fan? Oftast brukar jag alltid komma ihåg saker, så länge jag har skrivit upp det i kalendern. Vilket jag förstås hade gjort. Men som Göran så snällt sa "det kan hända även den bästa". Tack tack =)
 
Gick direkt ner till badhuset och jobbade där. Hade tänkt ta en kort dag eftersom jag har två timmar +. Yeah right. När jag väl kom igång så rullade det bara på och jag fick riktigt bra flyt. Fick mycket gjort, men när jag åkte hem kändes det som hade jag hade ännu mer att göra än när jag kom dit. Började genast fundera på om jag ska jobba imorgon... På min, som jag hade tänkt, lediga dag. Dåliga samvetet igen. Har fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska göra. Oavsett så blir det sängen nu iaf.
 
Kvällen vigdes åt Bones med sambon. Kollade på några avsnitt av 7:an igen. Sambon ligger efter lite grann =P 

Framåt

Kategori: Dagbok

Fullspäckad lördag med jobb, direkt iväg på kusinens 18-årskalas och vidare till kräftskiva/fest med vännerna. Vi kom mitt i kräftätandet. Så en kräfta vågade jag mig på. I övrigt blev det härligt umgänge med fina vänner. Kvällen avslutades med snack ut i natten med Nettz <3

Mer jobb idag. Uppstartsträff med ledarna. Bara två som inte kunde komma, så det blev fullt pådrag. De började planera och allt kändes bara så bra! Det rör sig stadigt framåt :-) Inte ens chockartade besöket tyngde ner när Simon kom och hämtade mig.

Vi fixade mat och gott. Har precis kollat klart på Bones säsong 7. Överväger att fortsätta med 8:a i sängen. Den säsongen fanns tydligen på viaplay.

Retweet

Kategori: DagbokJust det..

Kategori: Dagbok

...jag har ju varit duktig och planerat in livräddning för ledarna på onsdag. Skit nöjd. Tills jag insåg att jag bokat in det samma dag som klubbkvällen.

Återigen. Va fan?

Skäms

Kategori: Dagbok

Skäms på mig! Jag glömde totalt bort mötet idag :-( Så-jävla-pinsamt. Skulle helst vilja lägga mig under en sten ett tag.

Men det går ju inte.

Dessutom så missade jag att det var dans igår. Mycket mycket mycket pissigt.

Och det här med att vara ledig. Jag har lärt mig att jag behöver vara ledig två dagar i rad. Försökte förra veckan. Min plan sprack. Försökte tis-ons. Gissa hur det gick? Sprack såklart. Dåligt samvete gick jag också redan i tisdags för att jag var ledig.

Va fan liksom?

Viggo & Theo

Kategori: Dagbok

Grattis på 1-årsdagen Viggo och Theo! <3
 
Födelsedagsbarnen Viggo & Theo.
 
 

Sådär då

Kategori: Dagbok

Nu är jag typ ikapp med bloggen.
 
Måste få med allt viktigt (och en hel del oviktigt) i bloggen. Min dagbok på nätet. Det har varit flertalet gånger som jag och Simon insett att den är bra att ha när vi ska lista ut datum på något. Uppenbarligen börjar vi bli lite lätt senila, men framförallt... Vart i helvete har alla år tagit vägen??? ELVA freaking jävla år sen han och jag träffades första gången. 2002 på Stranddagarna. Så galet. Och dessutom fyller mina brorsbarn 1 år nu också. ETT. De föddes ju nyss?? Jag därmed också varit anställt i föreningen i 1 år. Den tiden har definitivt sprungit förbi. 
 
Well. Bloggen har stått stilla eftersom jag började jobba igen. Semestern är slut. Två veckor har jag redan hunnit jobba. Började som vanligt med möten. Först en träff med chefen och sen möte med Breddkommittéen. Den här veckan har jag betat av en hel del som skulle göras. Pratat lite med badhuschefen, bollat med utbildningsansvarig och även bokat in ett möte nästa vecka med SISU. Nästa vecka är det även strategimöte med styrelsen och uppstartsträff med ledarna. Fullt upp alltså.
 
Sova-jobba-äta-Bones. Så har schemat sett ut under dagarna som gått. Förutom idag när det var lite kalas för brorsbarnen, som ska få ett eget grattisinlägg.

27 juli 2013

Kategori: Dagbok

 
Förlovade i FYRA år.
ELVA år sen vi träffades första gången.
 
Förlovningsdagen 27 juli 2009 i Örebro.
 
 

Livets skola

Kategori: Dagbok

Dagen efter Liseberg blev det utgång på Harrys i Örebro med Nettan och Jessica.
 
 
Finns inte mycket att säga alltså... Och en del gör sig bäst osagt.
 
Kärlek till Nettz och Jess.

Äventyrspark och Liseberg

Kategori: Dagbok

Två veckor jobb har passerat. Därav inte mycket till uppdatering i bloggen. Så här kommer en liten tillbakablick:
 
Äventyrspark torsdag 25 juli
Vi drog iväg på morgonen mot Äventyrspark vid Sörsjöns camping utanför Norrköping. Riktigt fint område var det. 11 fick man börja klättra och vi var där strax innan. Tog en nervöskiss innan och fick sen våra säkerhetslinor och en genomgång.
 
Banorna finns i färgerna gul (2, grön, blå, röd och svart. Gul lättast på 2 meters höjd och sen ökar höjden och svårighetsgraden upp till svart som är på 15-20 meters höjd.
 
Jag trodde ju när vi åkte iväg att jag skulle få hålla mig på gula banor, men jag vågade mig upp i både gul, grön och blå. På den ena blå så var min gräns nådd. Jisses vad adrenalinet pumpade i mig. Var helt skakig efteråt. Stolt är jag över mig själv. Trodde verkligen inte att jag skulle våga så mycket som jag gjorde. Himla kul att utmana sig själv. Simon gav sig på de röda också, men han var inte kaxig nog att våga sig på en svart.
 
Vi åkte även den långa linbanan på 375 meter, som går rakt över sjön. Den var härlig, så den åkte vi några gånger var. Simon hade sin filmkamera på hjälmen och filmade när vi åkte linbanan. Fränt. Vi filmade också några klättringar. Dock blev vinkeln inte så bra när vi klättrade tillsammans eftersom det oftast filmade min rumpa.
 
Bortåt kl 15-16 nånstans var vi klara och packade in oss i bilen och tog sikte på Göteborg. Vid Jönköping började molnen bli riktigt mörka på himlen och det mullrade och blixtrade. Några stänk fick vi på oss, men inte mer än så. Läste dock på nätet dagen efter att det hade kommit hällregn och just den vägen vi hade åkt på var helt översvämmad. Flyt ska man ha.
 
Göteborg fredag 26 juli
Vi kom frma till hotellet på kvällen. Tog en dusch och begav oss ut på jakt efter en restaurang. Lite vin och god mat. Strosade lite på avenyn innan vi gick tillbaks till hotellet och slocknade ganska omgående.
 
Gick upp vid 8 kanske för att få lite lugn och ro vi frukosten. Mumsig hotellfrulle. Gött gött. Tillbaka till rummen för att packa och slappa lite innan vi drog iväg till Liseberg som öppnade vid 12. Vi åkte de flesta karuseller för äldre barn, som oss =P Jag fegade ur på Atmosfear och Uppswinget. Så Simon fick åka Atomsfear själv.
 
 
Vi var kvar tills Liseberg stängde vid 23 och bilade hemåt. Dagen eller om det var dagar efteråt vårt besök så kom även hällregnet till Göteborg, och stora delar, bland annat Liseberg var översvämmat. Som sagt. Flyt ska man ha.
 
 

Netflix

Kategori: Dagbok

"Netflix gives you 15 seconds between episodes to decide whether or not you're doing anything with your life today."