Börjes barnbarn

föralltid

December

Inledde december med att åka på en miniturné. Först till Västerås för att vara TL på en breaking tävling och direkt därifrån till Kumla där vi hade avslutning med vuxenkurserna med fika, utklädnad och såklart dans. Jag vann utklädnaden =D Dagen efter blev det in till Kumla igen för att undervisa discon och dansa buggen.
 
 
Och så lyckades jag klämma in lite shopping och julpyntning på det. Jag hade varit på secondhanden med mamma några dagar tidigare och fyndat två oldschool stjärnor i guld. Nöjd.
 
 
Efter helgen blev det att prova-på-jobba natt med NWT. Tre pass inbokade. Öppnar med starkt intryck genom att backa in i en balkong. Den veckan avrundades med frisörbesök samt behövligt häng med Nettz. Jobba natt funkade bra, så det blev en hel vecka sen med NWT. Direkt efter den veckan var det dags för KDC show.
 
 
Sen blev det en jobbvecka i källaren och uppladdningen inför julhelg inklusive besikta bil. Julen följde familjetraditionen med klä gran, glöggbollar, julfrulle, lunch, klappar, kalle, revensspjäll och kalkon. Jag och älskling tog en chansning med kvällsmat på Bulls Eye dagen före jul. Det kändes som en antingen-eller... Mycket eller lite folk. Det var tvärtomt. Win.
 
 
 
 
Mellandagarna jobbades också i källaren varvat med massa chill, läsning, kattmys, sudoku, pod, film och måla. Såg till att boka in en go fotmassage efter sista jobbpasset.
 
Dagen före nyår åkte jag och älskling till Örebro för att spana in Magic Forest och passade på att kombinera det med ett besök på Texas Longhorn. Patrick testade 1 kg kött och fick sig en liten medalj med citatet "I beat their meat". Stolt kille.
 
 
Och på nyår åkte vi till Karlstad istället för att shoppa lite tekniska prylar för uppdatering av datorer och mobiler. Käkade sen på Pinchos innan hemfärd. Tolvslaget spenderades i soffan framför filmen New Years Eve.
 
 
 
GOTT NYTT ÅR
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: