Börjes barnbarn

föralltid

April

Fullt ös under april. Det inleds med att Dennis fyllde 2 år. Vårt lilla aprilskämt. Även halva skaran av brorsbarnen har fyllt ett år äldre, och det blev lite kalasande i Örebro för dem.
 
 
Chefen fortsatte komma med små lappar, så det blev några pass i källaren. Vädret började tillåta glass. Pressbyrån kör en drive med löjligt billig glass och det slutade med att jag köpte hem några lådor. Hemma hade jag och älskling grillpremiär. Fina kollegor täckte upp så att jag kom iväg till osteopat i mitten på månaden. Hade egentligen tänkt boka naprapaten igen, men det passade inte i tid, och jag kunde inte dra ut på det mer. Kunde för fasiken inte ens gå på toa normalt. Fick nästan en känsla av att "osthyvlaren" (som Patrick säger) var lite förbryllad över var och när det gjorde ont och inte på min kropp. Efter mycket vända, vrida, knäcka, böja och dra, så släppte han iväg mig med order om att jag skulle höra av mig - antingen så skulle det var OK eller att det skulle typ slå bakut, typ, lät det som - men det gick bra. Jag blev återställd. 
 
(Fun @ work och not so fun @ work)
 
Sen blev det lite påskfirande och lyckades även få till en träff med Anneli och Tuva a.k.a "Torstelina" som var på besök hemma i staden. Det blev också en del extra träning med tävlingsgruppen eftersom det vankades tävling på hemmaplan. Jag var TL och hade även en träff med nya DJ:n som jag utbildade i februari. Direkt efter tävlingen blev det raka spåret till Emelies fest. Hon slog på stort och ordnade en bauta fest för sig själv. Så coolt, så värd det.
 
 
Det ideella fortsatte ta stor plats - på både gott och ont. Förutom de vanliga återkommande mötena, så hade vi årstämma med grannskapet där jag blev vald till ytterligare ett år som amatör revisor. Jag deltog på domarseminarium för PARA-dans dels 2. Jag hade bommat del 1, men det gick bra att hoppas med in i andra delen. Det blev en helg i Stockholm på DSF årsmöte. Lite klump i magen inför den efter mailkonversationer som spårat ur. Tacksamt nog så låg fokus på annat håll och det fanns fina människor jag kunde haka på och det blev ingen obehaglig konfrontation den gången. Det kom istället olägligt nog helgen efter.
 
April avslutade med ett big bang i Stockholm där det arrangerades EM på Münchenbryggeriet. Det var en häftig, galen, knasig, rolig och intensiv upplevelse.
 
 
Känslan efter april....
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: