Börjes barnbarn

föralltid

Midsommar 2010

Strax före lunch på midsommarafton gick jag hem till familjen där vi åt midsommarmat. Mums. Det är så gott. Sen blev det lite tårta och allmänt chillande, mestadels i skuggan för min del. Orkade inte med solen. Hade ont i huvudet =/ Jävligt bra dag att ha ont i huvudet på. Tog det bara lugnt med familjen och tittade på när barnen roade sig i poolen. Även när mamma och pappa tog sig ett dopp =D Haha.

Framåt kvällen när älsklingen hade slutat jobba gick jag hem och bättrade på sminket. Vi åkte till Robin & Nina och skulle grilla. Det blev ungefär som förra året. Först var vi ett litet lagomt gäng och sen bara vällde det in folk och man såg massa nya ansikten vart man än tittade ungefär. Trevligare i år dock. Spelade även lite brännboll. Och grillade förstås. Blev lite trevligt gitarrplinkande också av Ninas bror och (uppenbarligen) en gammal kompis tremänning. Det är ju bara för mysigt/sexigt med killar som spelar gitarr och sjunger. Bortåt 3 började vi gå mot huset i Strå där vi skulle sova.

Sov länge och på midsommardagen var vi kvar i huset i Strå. Åt jordgubbar till frukost med lite film. När vi åkte hem köpte vi med pizza och kollade lite CSI innan vi drog över till Nettan & Andreas och chillade. Myspys att sitta ute på balkongen med en så underbar människa <3

          
Haha söta Leo! =D (Robin & Ninas katt)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: