Börjes barnbarn

föralltid

Fredag

Telebilds fredag. Delkursen jag läser nu är baaara matematik. Både roligt och jobbigt. Ämnet har jag ganska lätt för, men desto svårare för läraren. Han verkar inte fatta när vi ställer frågor eller när vi ger svar på de frågor han ställer. Seg föreläsning stundtals. Roligt och jobbigt med alla kluringar han skickar på oss.

Drog till MAX och käka med kurskompisarna. I stort sett bara hem och vända sen. Lämnade skolböckerna och hämtade träningskläder och drog på spinningen. Bra musik hade utlovats bl.a Septembers/Petras tolkning av Petters låt Mikrofonkåt (Från bästa programmet: Så mycket bättre!) Det var superkul och fan vad bra jag var idag =D Blev så taggad på mer spinning, så fler pass ska det bli.

Hem igen och strax efter kom älsklingen hem från jobbet. Vi kirrade käk och kollade på Lyxfällan via play och sen på sista Doobidoo för den här säsongen. Vad blir nya fredags-tv programmet då???

Lite surfande på nätet nu, och strax ska jag och älskling bege oss till Örebro. Andreas band ska spela, så vi hakar på Nettz & co. Kul =D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: