Börjes barnbarn

föralltid

Dans dans dans...

Massa dans blev det på slutet av förra veckan.

I torsdags var det sista gången för Funky 6-7 åringarna och Evelinas grupp. Efter det gick jag till min egen dans. Sista gången även där på raggan och streeten.

På fredagen tittade jag på en dansshow som följdes upp av fest med "Funky gänget". Det blev grillning hemma hos Tomas. Vi fick äran att inviga hans altan. Chill, prat och skratt. En mycket trevlig kväll.

 

Dagen efter var det sista gången för Funky 4-5 åringarna.

Och veckan avslutades med SHOW x2 =D Först hade vi Funkyshow, och under tiden pågick första showen med DansCentret, som jag tyvärr inte kunde vara med på. Stört att de lyckades hamna på samma dag. Well well. Efter Funkyshowen blev det snabbt hem och äta/byta om/packa om, och iväg till DansCentrets andra föreställning. Jag hade himla tur att de skulle ha två st den här terminen. Dessutom fick jag ju vara med på DansenDag.

Mycket dans har det blivit <3

Nu är det uppehåll till nästa termin och då får jag se vad det blir och hur jag gör. Lite ändringar blir det. Nya dagar och tider med DansCentret och en del förändringar på Colluseum. Funderar också på om jag ska börja discon till nästa termin. Får se, får se...


från dansensdag - snor en bild ifrån emelie i min ragga-grupp

Kommentarer


Kommentera inlägget här: