Börjes barnbarn

föralltid

Abs. show kidz



I helgen har jag varit iväg på utbildning i Stockholm. Jag ska ju börja som barndansinstruktör på ett annat gym nu till hösten och det innebär även ett nytt koncept. Då självklart blir det utbildning på det. Jag och Evelina åkte dit med buss i fredagskväll. Lyckades hitta fram till övernattningslägenheten som vi skulle bo i. Ett rum och toalett =P

På morgonen käkade vi frukost på ett hotell som låg runt hörnet och tog oss sen bort till Danskomapgniet på fridhemsplan där utbildningen skulle vara. Massa dans och teori hela dagen. På em/kvällen gick vi ut och käkade på restaurang innan vi satte oss med våra danser som vi skulle träna in till söndagen.

Frukost på hotellet och nyvakna åkte vi till utbildningen. Nervöst blev det då när vi skulle ha så kallad "uppkörning". Men det gick bra för oss båda. Godkända på de grupper vi ska ha. Eftersom vi var så få, bara fem stycken, på utbildningen så slutade vi redan vid 12. Så vi bokade om vår buss till 16.10 istället för 19.10. Väldigt skönt att komma tre timmar tidigare.

Blandade erfarenheter har vi fått med oss hem av helgen. Det är kul att kunna göra jämförelser med de två olika koncepten. Båda har ju sina fördelar och nackdelar. Helgens höjdpunkt var iallafall att självaste Danny Saucedo med crew tränade sina danser i en sal lite längre bort. Det blev lite svårare att koncentrerar sig då =P Lite lätt starstruck sådär =P Men fick aldrig se honom. Hörde bara musiken och hans röst när han pratade.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: