Börjes barnbarn

föralltid

Brieost

Vilken karl jag har! Efter en lång dag med show, badhus och egen dans. Kommer hem helt mör. Älskling har fixat käk som är klar precis när jag kommer hem. Mumsig kyckling har han gjort och en film fanns redo. Och så hade han köpt en brieost. Rumstempererad dessutom! Det är KÄRLEK. Jag som smälte lite när vår ljud/ljus-kille på showen plockade med sig tre röda rosor till flickvännen som hade jobbat natt. Rosor liksom? Va fan är det? När man kan få en perfekt mjuk brieost istället ;-) Min älskling <3
 
Det gick suveränt på showen. Mina dansare var såååå duktiga så jag bara satt och log. Och som kollegan Evelina sa, så fort showen är slut så känner man den där lilla tomheten. Man bara längtar till nästa termin. Men jag har min egen show kvar =) Inte långt kvar till den, och då kör vi två shower på rad. Julkalender, med massa tomtar i olika skepnader. Jag kommer vara gangster tomte, en vätte, tomte under lågsäsong, julshopping, tärna i street-luciatåg och zombie (som lilltomten träffar på när han faller ner i underjorden). Kommer bli kul kul kul!
 
Nej. Sängen. Imorgon är det komvux igen.

Kommentarer

  • SysterYster säger:

    HaHa. Vilka underbara karlar vi har skaffat oss Lillstrumpan! :) Har haft samma service här hemma i två dagar på rad nu. Det är baske mig kärlek det!

    Kram.

    2012-11-27 | 21:27:50

Kommentera inlägget här: