Börjes barnbarn

föralltid

Semester part 2

Dubbelkärlek (21 juli)
Fick sms av mamma om att båda mina brorsbarnen skulle befinna sig hos mamma och pappa under hela dagen. Det blev en familjeträff med så gott som hela familjen. Farmor dök upp en sväng också. Pappa svängde förbi affären, när han hämtade mig, för att köpa en pool till barnen. Det var ju så satans varmt ute. Kärleken finns inga gränser när de plaskar runt i poolen. Blir lite extra stolt när jag ser potentialen i deras vattenkunskaper =P Bröderna hade med dig sina voffsingar också. Så jag fick även träffa Tyra för första gången. Blev en promenad med respektive voffsing. En fantastisk dag.
 
Två storebröder --> Två brorsbarn och två hundar = Dubbelkärlek <3
 
 
Namnsdag har jag hunnit haft under semestern. Två gånger dessutom. Grattis till mig.
 
Årsdag hade jag och Simon 27 juli. Blev inget firande alls. Det är inget direkt överflöde på kreativitet direkt.
 
Smygstartade jobbet redan förra veckan med möte och två pass med tävlingsgruppen. Så det var jobb fast ändå inte. Det märktes iaf på mötet att hjärnan hade tagit semester =P Och inte bara hos mig som tur var. På tisdagen (29 juli) var jag ute med gruppen och körde land följt av lite bad i sjön. På lördagen (2 aug) hade jag bara 2 stycken, och de ville jättegärna simma i bassängen, så då blev det inne.
 
Augustikalaset (2 aug)
Augustikalaset hade jag funderat på några gånger om jag ville gå på, men hade inte direkt ansträngt mig att titta vilka band som skulle spela. Hoffmaestro skulle iaf spela på lördagen, och det var älskling lite sugen på, så då gjorde vi slag i saken och kirrade biljetter. Sean Banan, Medina och Hoffmaestro.
 
 
Grillat blev vi bjudna på dagen efter hos Simons pappa. Det blev en liten semester-slut-grillning då majoriteten av oss skulle börja jobba på måndagen.
 
Jobb alltså. Då var jobbet igång. Segstartat har det varit. Självklart. En utmaning att försöka vända tillbaka dygnet. Som tur var så lyckades jag ta fel på dag =P Ska ha en utbildning nästa vecka. Jag hade skrivit in den här veckan i kalendern. Så i tid var jag. Men på fel dag. Det resulterade i att jag var väldigt effektiv istället och fick mycket gjort den dagen. 
 
Kompisdejt (7 aug)
Träffade Anneli på stan för lite käk. Blev på Mellas. Tog en toast med deras turkiska korv. Gott. Vi snackade massa som vanligt. Blev sen en liten promenad runt i stan innan hon behövde åka. 
 
Första jobbveckan försvann lika fort som den dök upp. I fredags var det lite fest hos Keckle. Jag var lite små seg, men det var bara skönt att softa lite. Tog  taxin hem sen strax efter fyra. Idag hade jag ju gruppen, så jag ville vara nårgorlunda pigg och komma upp i tid. Hade lite jobb som behövde fixas också.
 
Smulan skrämde mig också någon dag. Minns inte när. En morgon började hon jama konstigt och hon låg under sängen. Hon kom fram efter en stund och var helt stirrig i blicken och vinglig. Hon hade både bajsat och kissat på golvet, och så hittade vi kräk lite senare. Jag blev orolig och trodde det värsta. La ut en handduk åt henne på uteplatsen, och där ville hon ligga en bra stund. Gick och la mig igen. Halvsov och tittade till henne om vart annat. Minns inte efter hur länge, men sen var hon återställd. Kattskrälle! Inte skrämmas så! Vår lilla pensionär <3
 
Kalasimorgon. Så det är dags att sova nu. Brorbarnen fyller 2 år nu. TVÅ ÅR. Liksom. Va?
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: