Börjes barnbarn

föralltid

Bruno & Peter

På fredagskvällen blev det soffan med första programmet av Let´s Dance. Många kuliga typer med den här gången. På lördagen blev det jobb som vanligt, men hade packat med mig kläder o smink så jag kunde fixa mig iordning direkt efter och ta bussen bort till Nettan. Vankades utgång på Harrys i Örebro. Alltid toppen med den bruden <3
 
Sov på soffan och tog morgonbussen hemåt för att hinna laga mat, duscha, byta kläder och packning. Iväg till jobbet, och vara aningens seg. Självklart. Men jag hade en toppen lektion med Simidrottskolan, som fick ta simborgarmärket + att vi hann med både ordentlig genomgång på livräddning och spela polo. Promenerade upp till dansen där vi körde igenom den nya och byggde på den. Hemma blev det Criminal Minds med älskling som hade kommit hem från Säfsen. Kollade även igenom Melodifestivalens "Andra chansen".
 
Idag sov jag riktigt länge. Trött som tusan efter helgen och det blev kanske lite för sent igår. På jobbet blev det möte med simkommittén följt av min egen grupp. Körde lite styrka och simmade även det passet själv efteråt, men liten modifikation så att det passade mig bättre. Underbart att simma. Hade bra flyt och ork hela passet igenom. Promenerade hem med Sofie.
 
Nu har jag käkat och kolla på Så ska det låta. Två favorit killar var dessutom med så det var ett suveränt avsnitt!
 
Bruno Mitsogiannis & Peter Johansson
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: