Börjes barnbarn

föralltid

The Nexus

Jo det går jättebra med att uppdatera bloggen oftare..... Men va fan. Det har som vanligt inte hänt så värst mycket. Var på en föreläsning om barn med funktionshinder inför höstens idrottsfritids för särskolan. Intressant ämne och bra föreläsare. Har sprungit på chefen både en, två och tre gånger. Han är full med idéer. Det ärinte jag. Snarare raka motsatsen. Jag fattar det inte. Är. Så. Jävla. Trött. 27 årig tant. Känns sådär. Är i sämre form än nånsin. Hursom. Han bekräftade att vi kompletterar varandra. Han är idésprutan och jag är.... och så det där ordet... Han hade ett bra ord som jag inte kommer ihåg. Men jag är mer den som håller idéerna levande.
 
I helgen hängde jag på lite fest efter en tids uppehåll. Men tog det ändå chill. Bara några enstaka cider och smuttshot. Så jag kände mig näst intill nykter. Det var kul som alltid att umgås med min fina Nettz. Och så var det flera där som jag inte sett på ett bra tag och något nytt ansikte. Det lyssnades på Bandit-rock och då fick jag höra en låt som jag fastnade för direkt. Amaranthe - Invincible. Så jag har suttit och poppat massa Amaranthe sen dess Lite sådär lustigt var också att deras album och andra låten jag fastnade för heter The Nexus. Och jag som precis bytt telefon till en LG Nexus 4. Taadaaa =)
 
Fick ta över Simons gamla, då han hade köpt en ny. Så jag har alltså suttit och pillat med nya mobilen. Hela föregående natt. Jag kände mig ambitiös och skapade nytt mailkonto. Har länge tänkt göra mig av med mitt hotmail-konto sen de bytte till outlook. Kasst. Iofs innnan dess också. Men det har har tagit emot eftersom jag har haft den mailen väldigt länge och det är den jag har som inlogg på alla sjuttioelva medlemssidor. Orka byta liksom?! Men det var dags för nytt, och ska nytt in, så ska allt det gamla bort tycker jag. All in! =P Och det var inte så krångligt som jag trodde. Done and done.
 
På repeat just nu:
 

Kommentarer

  • Angelique säger:

    Ja slängöör in littö lötar mää dööm på fäästlistööön

    2014-05-20 | 20:08:26
    Bloggadress: http://angeliques.se

Kommentera inlägget här: