Börjes barnbarn

föralltid

Mars

 
Vilken vår/sommar det blev. Längst uppehållet nånsin från bloggen. Så här kommer en klassisk resumé månadsvis. Får tacka den moderna utvecklingen för möjligheten att ha kalender samt ta bilder i mobilen. Annars hade jag förmodligen inte haft en susning vad jag pysslat med.
Började på mars var intensiv på jobbet. Möten utan dess like. Kaos räcker inte. Nog om det. På jobbet blev det även en snabbvisit på idrottsbuffén för kommunen föreningar samt Utmanartävling. 
 
Jag gick med i Dansteam styrelsen och deltog på första mötet.
 
I skolan hade vi projektuppstart. Pirrigt. Vi fick ögonbindlar på oss, och blev inledda i salen. Där fick vi lägga oss på en madrass och lyssna på Mio min mio och bara vänta. Sen blev vi hämtade en och en till lärarna. Där fick vi välja mellan två pussel. Utifrån vårt val där, så fick vi gå till en sal. Och återigen - vänta. Allteftersom fylldes gruppen på, och KAJSE samt LUNA hade bildats =) Några av oss i klassen hade även lite Mellomys hemma hos Hanna. Finnas massa goa klipp på goa tjejer =)
 
En rast i skolan... Finland vann!
 
I slutet på mars hade jag föreläsningar och handledning på KAU. Grymmaste handledaren. Direkt efter KAU åkte jag och Simon till Sälen. Underbara dagar i backen med mys framför brasan på kvällen. Och jag testade gulaschsoppa! På hemvägen stannade vi i vanlig ordning på Stadium Outlet. Jag hittade min fina blåvita möss. Love at first sight.
 
 
26 mars fyllde Sigge 1 år och den 27:e var det kalas för lillkillen <3
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: