Börjes barnbarn

föralltid

Maj

Gult tema på maj.Jag vågade mig på att ha gula brallorna och just den dagen fick jag gula, tjusiga maskrosor av några barn <3 Senare under maj blev det grillning med gänget, och gult på grillen.
 
 
Hon & jag på Peter & Bruno - igen <3
 
 
Annat i maj:
* Disa 2 år
* Käkade gött på Träslottet
* Konstituerande möte med VSDSF
* Första gången som tävlingskontrollant på tävling (i Tidaholm)
* Inventeringar på coop med SC
* Besök hos frissan
* Testade Våffelbruket
* Morsdagslunch med mamma
* Vädret tillät mysig frulle på balkongen med lite pod och missarna som sällskap.
* Lindesberg x2 - Första gången var det cruising och första turen i limon. Andra gången var för att fixa nationellt ID, och då passade vi även på att käka på hamburgehaket vi blev tipsade om (eighty eoght eller eighty nine burgers eller nått sånt). Ser inte mycket ut för världen, men ruggit goda burgare.
 
 
Vardagen rullade på i övrigt och dansen dundrade på mot föreställning och fixa & trix inför det. Det var nog också här i maj som jag bestämde mig för att göra nytt försök med examensarbetet. Förra hösten gick åt skogen och istället för att förlänga, så valde jag att omregistrera helt till följande höst. Men denna gången blev det att minska ner på jobbet. Det var ett jobbigt beslut att ta och förmedla. Men det behövdes för att ge mig själv möjligheten att faktiskt gå i mål med uppsatsen, ta ut min examen för att kunna öppna upp för vad som än sker framåt...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: